Diumenge, 27 de novembre de 2022 - Edició 1585
La República

Míriam Nogueras desmunta els arguments d’Aragonès per justificar l’assistència a la Conferència de Presidents

La portaveu de Junts al Congreso diu que el fons covid ja està inclòs en la llei de pressupostos: “Només cal que el Gobierno més progressista l’executi”

Redacció 29/11/2021

La mala maror entre Junts i ERC es palpa en pràcticament qualsevol decisió que xoca amb el modus operandi dels dos partits per tal d’avançar cap a la independència. Aquest mateix dilluns, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, justificava la seva assistència a la Conferència de Presidents autonòmics espanyols al·legant que és important anar a parlar del fons covid de cara al 2022. Però per l’altra part de l’independentisme, aquesta predisposició d’Aragonès i ERC per dialogar amb una Espanya que mai ens escolta suposa una línia vermella.

Així ho ha expressat des de les xarxes socials la portaveu de Junts al Congreso de los Diputados, Míriam Nogueras, la qual ha desmuntat els arguments d’Aragonès pel que fa a l’assistència a la Conferència de Presidents. Després que ERC hagi donat suport a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, amb totes les exigències que això suposa per la llei de l’audiovisual, Nogueras defensa que el fons covid “està inclòs en la llei de pressupostos”, i que compta amb 1.600 milions d’euros de partida. Independentment de l’assistència del president Aragonès a la Conferència, Nogueras avisa que “només cal que el Gobierno Más Progresista de la Historia l’executi”.


En aquest sentit,