Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Més d’un centenar de persones fan un dejuni solidari a la universitat de Vic

Una vintena de persones han dormit aquesta nit a la Universitat de Vic. Ho han fet per mostrar el seu suport als polítics empresonats i a l’exili i, seguint l’exemple […]

Agències 18/12/2018
Pla general des personal de la facultat, en plena vaga de fam, en una reunió de coordinació aquest matí. 18 de desembre del 2018. (Horitzontal)

Una vintena de persones han dormit aquesta nit a la Universitat de Vic. Ho han fet per mostrar el seu suport als polítics empresonats i a l’exili i, seguint l’exemple de Forn, Turull, Sànchez i Rull, estan realitzant dejuni. Van començar ahir a les 9 del vespre i el mantindran durant 24 hores. No són, però, els únics. La crida a fer un dia de dejuni que ha fet personal de la UVic-UCC i l’alumnat ha assolit les 150 adhesions.

Durant tot el dia d’avui la facultat, que està funcionant amb normalitat malgrat la protesta, acollirà xerrades i debats. Una de les ponents serà l’exconsellera Marina Geli, actual coordinadora del Centre d’estudis sanitaris i socials de la UVic, que alerta del perill per a la salut que comença a suposar pels polítics empresonats la vaga de fam.