Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Mastegot de Sala-i-Martin a Sergi Sol per comparar Laura Borràs amb Ayuso

|

- Publicitat -

Un cop més, un article del tertulià i periodista Sergi Sol, encén la metxa de la picabaralla independentista a les xarxes. En un escrit on Sol compara Laura Borràs amb Ayuso per la seva manera de fer política. De fet, a Borràs la titlla de ser “la candidata de Twitter”, i també assegura que ni Jordi Sànchez, ni el mateix Carles Puigdemont eren favorables a la seva elecció com a candidata de Junts a les eleccions al Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, l’economista Xavier Sala-i-Martin ha carregat durament contra Sergi Sol des del seu compte de Twitter, on li ha etzibat que “a aquest nivell de generalització, si compares Borràs amb Ayuso, a tu ben bé se’t podria comparar amb Alfonso Guerra”, ha etzibat mencionant el número dos del Gobierno del Felipe González. Amb tot, l’economista retreu a Sergi Sol el “nivell d’odi que destil·la” l’article que va publicar a El Periódico.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs defensa "l'actitud ferma" de Junts en la llei d'amnistia i acusa ERC de "no voler molestar els socialistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut