Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

#MarcaEspaña: Un poble de Múrcia organitza una cercavila sense permís per celebrar que els infants surten al carrer

Un dels pocs municipis que encara no estan afectats per la Covid-19, se la juga aprofitant que el Gobierno va autoritzar la sortida dels infants, i ignorant qualsevol mesura de seguretat

Redacció
Redacció 27/04/2020

La Regió de Múrcia ha decidit que comença la desescalada sense fer cas a res i a ningú. Sí que és cert que el municipi d’Ulea és un dels dos pobles de tota la regió que segueix resistint la pandèmia de la Covid-19, però ara se l’està jugant. L’Ajuntament, que va demanar als seus 900 habitants que respectessin les mesures decretades pel Gobierno en el primer dia de sortida dels infants. Doncs sembla que ni el mateix Ajuntament ha ignorat les seves pròpies advertències, i durant aquest diumenge es va celebrar una Cercavila infantil “en homenatge a tots els petits”. La rúa estava formada per gent disfressada de caricatures d’animals anomenats “La Pandilla de Drilo El Cocodrilo“. A més, al compte de Facebook de l’Ajuntament d’Ulea, es llegeixen molts comentaris d’habitants del poble que, a sobre, agraeixen el gest del consistori.

Una mostra més de la irresponsabilitat innata de molta gent que no s’està prenent seriosament la situació i que la resta de ciutadans podem acabar pagant molt car.