Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

#MarcaEspaña La Fiscalia de Sánchez rebaixa la condemna del marit d’Ana Rosa Quintana a només 11 mesos

La petició inicial era de vuit anys i una multa, i han rebaixat la petició de presó tot i que l’acusat va reconèixer que va pagar 20.000 euros a Villarejo per extorsionar amb un vídeo sexual a un advocat

Redacció 06/10/2020
Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz / Telecinco

La Fiscalia de Sánchez, suposadament Anticorrupció, ha rebaixat la pena de presó del marit de la coneguda presentadora de Telecinco, Ana Rosa Quintana. Juan Muñoz Tamara s’enfrontava a vuit anys de presó després d’admetre que va pagar 20.000 euros a l’excomissari Villarejo perquè extorsionés amb un vídeo sexual a un advocat.

El fet que hagi reconegut aquest fet, per la Fiscalia ha estat la moneda de canvi per considerar una rebaixa de la seva pena de presó per l’encàrrec a Villarejo. I no és una rebaixa lleu: La petició de presó passaria a ser només d’onze mesos i una multa. Segons informa El Confidencial, La Fiscalia de Sánchez reconeix els atenuants de confessió i col·laboració, un gest que ha indignat a la xarxa i que fa més certa que mai l’expressió que més d’un cop ha utilitzat el pres polític Jordi Turull: “La fiscalia te lo afina”.