Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

#MarcaEspaña: Andalusia manté sense obrir un hospital nou de trinca des de fa un any i mig

|

- Publicitat -

A l’escàndol de l’enorme Hospital de Toledo que encara no s’ha inaugurat tot i estar plenament capacitat per operar, se li suma ara el cas d’un altre hospital sense data d’obertura: Es troba a Estepona i s’hi van invertir 15 milions d’euros per construir-lo. Un any i mig més tard, i en plena pandèmia del coronavirus, segueix tancat tot i trobar-se en un dels epicentres de l’epidèmia a Andalusia.

En una informació a El Confidencial, s’apunta que un altre parlamentari d’Andalusia va preguntar al govern si no es podria aprofitar una infraestructura d’aquest caire per la crisi actual, encara que només fos una part. Sorprenentment, la resposta de la Junta d’Andalusia ha estat que “no és el moment” d’equipar un hospital sencer de manera urgent per la crisi sanitària el Covid-19. Argumenten que “ara estem per comprar respiradors i veure aquest tipus de necessitats. S’ha d’anar més a curt termini”.

Publicitat

 

Et pot interessar  El temps d'espera a les urgències hospitalàries supera l'hora de mitjana tot i reduir-se lleugerament el 2023
Publicitat

Opinió

Minut a Minut