Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Espanya manté tancat un gran hospital en plena pandèmia

|

- Publicitat -

De vegades sembla que Espanya no vulgui passar la crisi del coronavirus, que tanta gent està fent patir i que està col·lapsant els centres de salut. L’últim senyal d’inutilitat per part del Gobierno és mantenir tancat un hospital gegant a Toledo perquè encara no ha arribat el dia de la seva inauguració tot i que ja està preparat per ser utilitzat, i de fet, les autoritats van decidir que de moment no creien necessari avançar la seva obertura, una falta molt greu d’humanitat, quan en la situació actual aniria molt bé disposar d’aquest hospital, especialment pels afectats a Castilla-La Mancha, i Madrid, que no hi queda lluny.

La pifia de no obrir-lo, és tan gran, que fins i tot es va vendre la seva construcció com a “L’Hospital més gran d’Europa”. Ara no el volen obrir perquè, segons explica El Confidencial, volen que sigui un acte important i que comporti tota l’espectacularitat que es mereix: fins i tot han demanat que hi assisteixin els reis d’Espanya.

Publicitat

Et pot interessar  El temps d'espera a les urgències hospitalàries supera l'hora de mitjana tot i reduir-se lleugerament el 2023
Publicitat

Opinió

Minut a Minut