Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Maragall crític amb els Jocs d’hivern: “L’Estat i l’Aragó han perdut una oportunitat per temes de lideratge personal”

|

- Publicitat -

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha sigut crític amb els Jocs d’Hivern i lamenta “s’hagi perdut una oportunitat”. En aquesta línia, atribueix la responsabilitat en “el lideratge personal” tant d’Aragó com de l’Estat.

En aquest sentit, carrega contra el Gobierno i manifesta que és el seu tarannà i “sempre cau en la temptació d’utilitzar el greuge amb relació a Catalunya com a defensa d’interès propi”.

Publicitat

Taula de diàleg

Maragall també s’ha pronunciat respecte a la taula de diàleg i ha manifestat que el Gobierno només fa que busca excuses, i lamenta que “es negui a seure a dialogar amb l’argument que hi hagi eleccions en un altre lloc”- en referència a Andalusia-.

Finalment, culmina les declaracions en una entrevista a la Trobada Digital d’Europa Press a Madrid, denunciant que no es troba una data per una “escassíssima voluntat real de diàleg” per part del govern del Gobierno.

Et pot interessar  Aragonès, a la gola del llop, defensa l'amnistia, el finançament singular i el referèndum i avisa que "són inevitables"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut