Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Lluís Llach desitja que no pactar amb el PSC sigui “un mínim comú denominador estratègic conjunt”

|

- Publicitat -

El cantant independentista Lluís Llach ha celebrat la decisió dels partits independentistes que s’han compromès, a través d’una firma, a no pactar amb un dels principals socis del 155, el PSC. En principi, aquest tractat asseguraria que ERC, Junts, la CUP i el PDeCat no comptin amb un Govern en coalició amb els socialistes capitanejats per l’exministre de Sanitat espanyol, Salvador Illa.

“Com la gran majoria d’independentistes, celebro l’acord dels partits de no pactar amb un indigne protagonista del 155”, ha dit el músic a través d’una piulada. Llach també ha mostrat el seu desig que aquest pacte sigui l’inici d’una estratègia independentista conjunta reclamada “pels ciutadans de l’1-O”: “Molts desitgem que aquest acord sigui el primer gest d’un mínim comú denominador estratègic conjunt”. D’altra banda, Lluís Llach també anima tots els catalans a anar a votar: “Més que mai. A les urnes, catalans!”

Publicitat

 

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut