Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Lluís Llach, completament decebut amb la política independentista: “Me’n vaig a fer la migdiada”

|

- Publicitat -

El cantautor i membre del Consell per la República, Lluís Llach, ni tan sols farà l’esforç de criticar el desgavell independentista actual en el marc de les negociacions per formar Govern i de la visió de futur de cara a l’autodeterminació.

En un parell d’anotacions a Twitter, el músic s’ha referit a les declaracions de dos amics seus, Pere Aragonès i David Fernàndez, que aquest dissabte han dinamitat la guerra independentista. Per una banda, Aragonès ha anunciat la voluntat d’ERC de constituir un Govern en solitari amb el suport de Junts, i de l’altra, Fernàndez ha negat que una majoria de vots independentistes legitimi la unilateralitat, renunciant a una lluita constant fins i tot abans de ser majoria en unes eleccions.

Publicitat

Finalment, Llach també ha recordat que aquest divendres Junqueras va declarar que la República s’ha de planificar “pensant a 10 i a 20 anys vista”. “Vaig a fer la migdiada uns quants dies”, ha expressat el cantant.

(Ampliació)

Llach ha lamentat finalment el “fracàs desastre involutiu de tots” que suposo no poder fer un govern independentista amb el 52% dels vots. “Quina vergonya i quina pobresa tàctica i estratègica de tots plegats”, ha rematat el cantant en una altra piulada.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs d'empara de Junqueras contra la decisió de la JEC de no deixar-li acatar l'acta d'eurodiputat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut