Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’informe d’Acció Climàtica sobre el Hard Rock estarà llest “en les properes setmanes”, segons Mascort

Assegura que és un document “molt complex” que recull les condicions mediambientals d'aquest any per a projectes d'aquest tipus

|

- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, ha assegurat aquest divendres que l’informe sobre el projecte del Hard Rock en què els tècnics del seu departament treballen estarà “en les properes setmanes”. “No tardarem gaire a tenir-lo”, ha afirmat en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, explicant que es tracta d’un document “molt complex” que recull les condicions mediambientals d’aquest any per a aquest estil de projectes.

El conseller ha dit que el Hard Rock, si tira endavant, haurà de complir amb totes les condicions mediambientals estipulades per a un projecte d’aquest tipus. “Els projectes dels 90 no són els mateixos d’avui, i han de complir les condicions del 2024. Si les compleixen, s’han de poder fer”, ha admès.

Publicitat

Mascort, d’altra banda, ha rebutjat donar la seva opinió personal sobre el projecte del Hard Rock, i s’ha limitat a dir que la seva “responsabilitat” com a conseller és validar que, si es fa, compleix “amb tots els condicionats que aquest país ha decidit” imposar a aquest tipus de projectes. “Si el model de desenvolupament, al David Mascort li agrada més o menys no és rellevant”, s’ha limitat a dir.

Et pot interessar  Albiach insisteix que els vots dels comuns "no serviran per fer de Catalunya el casino més gran d'Europa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut