Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Les prioritats del govern més progressista de la història: “Cal una despesa militar molt més gran”

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha deixat clares quines són les seves prioritats i ha promès una inversió militar més gran a l’OTAN. Ho ha fet a través de l’acte de commemoració de l’OTAN pel seu 40è aniversari. L’acte s’ha celebrat al Teatro Real de Madrid, presidit per Felip VI i hi han participat de més de 300 persones.

“Transmetré als espanyols que hem de fer aquest esforç, perquè molt més gran és el cost de quedar-se de braços plegats mentre es posa en perill el més elemental, el més fonamental de la nostra societat, com és la llibertat i el nostre model de convivència pacífica i democràtica”, ha assenyalat Sánchez.

Publicitat

El president espanyol ha recordat que l’agressió de Rússia a Ucraïna reforça la necessitat de “millorar la capacitat de dissuasió” amb eines militars “modernes” que “només s’adquireixen mitjançant un augment de la inversió en defensa”. “Hem de transmetre a les nostres societats que cal fer aquest esforç”, ha dit, perquè “el cost de quedar-se de mans plegades mentre es posa en escac la llibertat i el nostre model de convivència pacífica i democràcia és molt més gran”.

Davant les crítiques, El portaveu del PSOE, Felipe Sicilia, en una roda de premsa aquest dilluns després de l’acte ha remarcat que l’aposta del Gobierno per “reforçar l’OTAN” i la “seguretat” és “clara” malgrat les crítiques de Podem.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut