Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Les eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell per la República han estat formalment convocades

|

- Publicitat -

Amb gairebé 100.000 inscrits, a mitjanit de dissabte a diumenge el Consell per la República ha fet la fotografia dels seus incrits per convertir-lo en el cens electoral per a les eleccions a l’Assemblea de Representants quedant així formalment convocades. Segons s’explica a la seva web, es tracta de mantenir la sobirania aconseguida en el referèndum de l’1 d’octubre i de donar-li continuïtat. De fet, el Consell per la República i l’Assemblea que s’ha de constituir a les eleccions del proper 29, 30 i 31 d’octubre han d’acabar esdevenint el govern i el parlament legítims de Catalunya a l’exili, un govern i un parlament l’única missió dels quals és el reconeixement internacional de la república catalana i la seva incorporació, com a estat sobirà, a la comunitat internacional.

Així, cal reprendre el procés allà on el vam deixar el 27 d’octubre del 2017: Les institucions han d’activar la declaració d’independència, i la societat s’ha de mobilitzar per defensar aquesta posició el temps que faci falta. Govern, Parlament i Ajuntaments han de desplegar els efectes de la declaració d’independència i s’han de constituir en institucions provisionals de la república.
Aquest objectiu és possible si es multiplica l’experiència de l’1 d’octubre, i es provoca
un veritable Desbordament Democràtic, massiu i sostingut en el temps, que esdevingui insostenible per a l’Estat. Llegiu el document PREPAREM-NOS: preparemnos_vpre-1

Publicitat

Opinió

Minut a Minut