Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les defenses dels presos d’ERC presentaran propostes per acollir-se al nou article 100.2

|

- Publicitat -

Les defenses dels presos d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) presentaran a partir de la setmana vinent les propostes per poder-se acollir als permisos penitenciaris que atorga l’article 100.2 del reglament, que atorga la possibilita de sortir per unes hores de la presó per treballar o participar en programes de voluntariat. Segons ha pogut saber l’ACN, entre el dilluns i el divendres de la setmana vinent les Juntes de Tractament de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric rebran les peticions de Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell respectivament. L’altra setmana serà el torn de presentar la documentació per a Oriol Junqueras.

Cal recordar que aquest mateix dijous ha transcendit que la Junta de Tractament de la presó de Lledoners ha concedit aquest permís a l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, i al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. En el cas del primer podrà sortir onze hores diàries durant tres dies a la setmana per fer feines de voluntariat. El segon sortirà nou hores i mitja cinc dies a la setmana per atendre la seva empresa i fer també tasques de voluntari.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut