Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cuixart i Sànchez podran sortir de la presó per anar a treballar

|

- Publicitat -

Els presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, podran sortir de la presó de Lledoners durant el dia, però només per anar a treballar, degut a que la Junta de Tractament de Lledoners aprovarà, aquest dijous, l’article 100.2 del Reglament Penitenciari.

D’aquesta manera, el líder d’Òmnium, Jordi Cuixart, podrà anar a treballar, mentre que Jordi Sànchez anirà a fer feines de “voluntariat”. A més, l’article permet que aquests permisos no puguin ser recorreguts ni suspesos per la Fiscalia. Això si, Cuixart i Sànchez hauran d’anar a dormir cada dia a Lledoners, i això no canvia el fet que els seus drets segueixen completament vulnerats després del judici farsa de l’1-O.

Publicitat

No és segur quan es començarà a aplicar aquest article, però segons el diari El Mundo, els Jordis podrien anar a treballar a partir de l’endemà de l’aprovació d’aquesta llei.

Caldrà esperar un temps perquè la resta de presos puguin tenir aquesta condició, degut a que els Jordis són els que tenien les penes de presó més baixes, i alhora són qui porta més temps tancats injustament a la presó.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut