Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

L’emotiu missatge de Valtònyc a les portes de la resposta judicial de Bèlgica sobre la seva extradició

|

- Publicitat -

El raper i activista exiliat Josep Valtònyc ha pogut estar el dia de Nadal amb la seva família, que l’ha visitat a Bèlgica pocs dies abans que el Tribunal d’Apel·lació de Gant estigui a punt de pronunciar-se sobre l’extradició del músic. En una piulada, Valtònyc ha expressat el que suposa haver-se de separar, un any més, de la seva família a l’aeroport després de passar uns dies de Nadal amb ell. Malgrat tot, Valtònyc encara les pròximes 48 hores amb optimisme, i en un emotiu missatge ha transmès la importància d’haver-se reunit amb els seus familiars més pròxims: “Veig la seva felicitat per veure’m lliure i ferm, i aquí és quan sé que ja fa molta estona que els hem guanyat”.

Publicitat

Tot plegat, a l’espera que aquest 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, el tribunal decideixi si extradeix el raper, encara que tot fa pensar que no ho farà tenint en compte els antecedents dels tribunals belgues en negar-se a extradir altres exiliats com el conseller legítim Lluís Puig.


 

 

Et pot interessar  La fiscalia manté la persecució a Valtònyc acusant-lo d'atemptat i de possible delicte d'amenaces agreujades
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió