Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Laura Borràs: “Si hi ha primàries, em presentaré com a candidata de JxCat”

“En qualsevol cas, seria la candidata del partit del president Puigdemont”, ha afirmat la diputada

Àlex Huguet 01/10/2020
La portaveu de JxCAT al Congrés, Laura Borràs, a les portes del Tribunal Suprem aquest 17/9/2020 en la vista pel recurs del president Torra (horitzontal)

La diputada de JxCat al Congreso de los Diputados, Laura Borràs, ha afirmat que es veu com a candidata del seu partit a les pròximes eleccions catalanes. En una entrevista al Huffington Post, Borràs ha estat preguntada per si seria la candidata, a la qual cosa ha respost que “en qualsevol cas, seria la candidata del partit de Puigdemont. Ni hi tindria cap problema”. Després que l’entrevistador insistís, Borràs no ha descartat presentar-se a les primàries del partit: “Si hi ha primàries, em presentaré. I llavors, la militància decidirà qui vol que els representi”. La diputada ha defensat que l’elecció dels candidats es produirà “amb el mètode més democràtic, transparent i adequat perquè qui sigui candidat tingui el suport de la militància”.

Finalment, Borràs també ha assegurat que les “benediccions” dels presidents Torra i Puigdemont no són necessàries: “El que és evident és que tots els que estem treballant en un projecte col·lectiu estem al servei i disposició de l’equip”.