Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Laura Borràs: “Si hi ha primàries, em presentaré com a candidata de JxCat”

|

- Publicitat -

La diputada de JxCat al Congreso de los Diputados, Laura Borràs, ha afirmat que es veu com a candidata del seu partit a les pròximes eleccions catalanes. En una entrevista al Huffington Post, Borràs ha estat preguntada per si seria la candidata, a la qual cosa ha respost que “en qualsevol cas, seria la candidata del partit de Puigdemont. Ni hi tindria cap problema”. Després que l’entrevistador insistís, Borràs no ha descartat presentar-se a les primàries del partit: “Si hi ha primàries, em presentaré. I llavors, la militància decidirà qui vol que els representi”. La diputada ha defensat que l’elecció dels candidats es produirà “amb el mètode més democràtic, transparent i adequat perquè qui sigui candidat tingui el suport de la militància”.

Finalment, Borràs també ha assegurat que les “benediccions” dels presidents Torra i Puigdemont no són necessàries: “El que és evident és que tots els que estem treballant en un projecte col·lectiu estem al servei i disposició de l’equip”.

Publicitat

 

Et pot interessar  Junts acusa ERC de coordinar-se amb el PSOE perquè el calendari electoral entorpeixi la presència de Puigdemont al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut