Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

L’anunci imminent del nou espai de Puigdemont sense el PDeCat ocupa les portades dels diaris

|

- Publicitat -

El president legítim de la Generalitat Carles Puigdemont preveu anunciar en breu la creació d’un nou partit i trencar així amb el PDeCat davant el bloqueig que hi ha actualment en les negociacions per a la reordenació de l’espai de JxCat.

Així ho han explicat fonts properes a Europa Press, encara que no han concretat quan Puigdemont podria fer aquest anunci, que alguns situen de manera imminent. De fet, el conseller exiliat Lluís Puig ja va avançar que la relació entre els dos partits “camina cap al trencament”, i va apostar per Carles Puigdemont com a líder dins l’espai polítics en reordenació.

Publicitat

La constitució del nou partit podria tenir lloc el pròxim 25 de juliol, una data en què està prevista també la celebració del Consell Nacional del PDeCAT.

Els mitjans com l’Ara, El Punt Avui o El Periódico ja s’han fet ressò d’aquesta més que probable ruptura entre JxCat i el PDeCAt, i alguns fins i tot donen per fet la creació del nou espai de Puigdemont imminent.

 

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut