Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

L’alcalde socialista de Sant Andreu de la Barca explota contra Vergés i la declara persona non grata

No superen l’episodi de l’hospital de campanya i segueixen insistint en la “irresponsabilitat” de la consellera per rebutjar-lo

Redacció
Redacció 07/05/2020

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha declarat persona non grata la consellera de Salut, Alba Vergés, i el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, per “menysprear” de manera “irresponsable” l’ajuda que el municipi ha posat a disposició del Departament de Salut per lluitar contra el coronavirus. Just el dia que s’ha començat a desmuntar l’hotel medicalitzat que s’havia habilitat al municipi, el seu alcalde, Enric Llorca, ha qualificat d'”irresponsables, insensibles i incompetents” els responsables del Departament de Salut per rebutjar tant l’hotel com l’hospital de campanya tot i saber que eren “necessaris”. “Espero que en el futur l’únic color que defineixi l’acció política sigui el d’ajudar als demés”, ha afegit.

No deixa de ser curiós que l’alcalde de Sant Andreu de la Barca és a més diputat de salut de la Diputació de Barcelona on el PSC governa amb JuntsxCat i a la vegada forma part del Consell de Salut de Catalunya. A més és metge de professió.

femsantandreu

Relacionats