Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

La restitució de Jordi Puigneró ja no és una condició per teixir acords amb ERC

|

- Publicitat -

El vicepresident cessat dimecres passat, Jordi Puigneró, ha manifestat que si la seva restitució ha de convertir-se en un obstacle per poder teixir aliances amb ERC, no és necessari demanar-la. De fet, el mateix Puigneró ha assegurat -a RAC1- que en l’última proposta enviada als republicans, la seva restitució ja no és una condició obligatòria.

Publicitat

La presidenta de Junts, Laura Borràs, també s’hi ha pronunciat a ‘Catalunya Ràdio’: “El mateix Puigneró ens va demanar que no volia ser cap obstacle en la possible negociació”. L’última proposta, segons ha dit, es va enviar aquest diumenge al vespre després de la reunió entre Aragonès i el secretari general de Junts, Jordi Turull. Borràs també ha negat que posar sobre la taula la possibilitat d’una qüestió de confiança sigui una deslleialtat. “No és deslleial aconseguir vots que et fan president i anar en direcció contrària?”, ha preguntat.

Cal recordar que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va destituir el vicepresident, Jordi Puigneró, en perdre-li la confiança. “Em dol, però és del tot necessari per enfortir el Govern”, va assegurar dimecres a la nit.

Et pot interessar  Junts exposa la jugada bruta del PSOE per la qual no han signat la proposició per reformar el Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió