Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La restitució de Jordi Puigneró ja no és una condició per teixir acords amb ERC

|

- Publicitat -

El vicepresident cessat dimecres passat, Jordi Puigneró, ha manifestat que si la seva restitució ha de convertir-se en un obstacle per poder teixir aliances amb ERC, no és necessari demanar-la. De fet, el mateix Puigneró ha assegurat -a RAC1- que en l’última proposta enviada als republicans, la seva restitució ja no és una condició obligatòria.

La presidenta de Junts, Laura Borràs, també s’hi ha pronunciat a ‘Catalunya Ràdio’: “El mateix Puigneró ens va demanar que no volia ser cap obstacle en la possible negociació”. L’última proposta, segons ha dit, es va enviar aquest diumenge al vespre després de la reunió entre Aragonès i el secretari general de Junts, Jordi Turull. Borràs també ha negat que posar sobre la taula la possibilitat d’una qüestió de confiança sigui una deslleialtat. “No és deslleial aconseguir vots que et fan president i anar en direcció contrària?”, ha preguntat.

Publicitat

Cal recordar que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va destituir el vicepresident, Jordi Puigneró, en perdre-li la confiança. “Em dol, però és del tot necessari per enfortir el Govern”, va assegurar dimecres a la nit.

Et pot interessar  Vilagrà, a Puigdemont: "Qui no vol debatre és perquè no té les propostes per posar sobre la taula"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut