Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La resposta de la Moncloa al Govern sobre la manca d’inversions

|

- Publicitat -

La ministra de Política Territorial, portaveu del Gobierno i presidenta de la Comissió Bilateral Estat Generalitat, Isabel Rodríguez, ha enviat aquest divendres una carta de resposta a la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, on planteja la convocatòria de la Comissió d’Inversions i Infraestructures “tan aviat com sigui possible”. Fonts de Moncloa apunten que la convocatòria d’aquesta comissió no tindrà lloc abans del 15 de juny.

La carta de Rodríguez és la resposta a les cartes que la consellera de Presidència va enviar a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, i a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, per exigir explicacions sobre la manca d’execució de les inversions de l’Estat a Catalunya.

Publicitat

Tot plegat després que el Ministeri d’Hisenda fes públiques les dades d’execució dels pressupostos i posés al descobert que l’any 2021 l’Estat només va executar a Catalunya 739,7 milions d’euros, un 35,7% de les inversions que constaven als pressupostos. A Madrid l’execució va ser del 184%.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut