Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La reflexió de Torra sobre l’aprovació dels pressupostos del Govern amb els comuns

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat inhabilitat per l’estat espanyol, Quim Torra, ha compartit una interessant reflexió sobre el desgavell al Govern amb l’aprovació dels pressupostos. En un extens fil a Twitter, Torra retreu a l’actual executiu que quan ell era president “també es va pactar uns pressupostos amb els comuns” però defensa que només es va fer “amb urgència després de 3 anys de pròrrogues”, recordant que la seva intenció era anunciar eleccions l’endemà. El president inhabilitat justifica així aquesta negociació amb els comuns, que només “es justificava per l’emergència”, però “no va estar mai vinculada a l’aprovació dels comptes de l’alcaldessa Ada Colau”. “Jo no vaig acceptar mai cap mena d’intercanvi ni de correspondència amb altres institucions”, ha etzibat.

Amb tot, Torra lamenta que, el dia d’avui, “el 52% hauria de servir per culminar el procés de creació de la República Catalana, complint el mandat de l’1-O”, i que la unitat independentista del 52% del Parlament no hagi demostrat la unió que s’espera d’aquesta majoria.

Publicitat

Et pot interessar  Vilagrà està convençuda que es trobarà un "desllorigador" amb els comuns per aprovar els pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut