Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La pregunta de Baños a Garzón sobre el polèmic debat del consum de carn

“Què els hi diem als guiris, ministre? Que no vinguin o que no mengin?”, assenyala Baños davant l’intent de conscienciació del ministre espanyol

Redacció
Redacció 08/07/2021

Un dels temes amb més debat i rebombori a les xarxes socials aquest dijous ha estat provocat per un vídeo del ministre espanyol Alberto Garzón, on ell mateix intenta conscienciar de la contaminació i el brutal nombre de recursos que es gasten a Espanya per processar la carn vermella. Garzón ha encès la metxa i han estat molts tuitaires qui l’han respost, com és el cas d’Antonio Baños, que ha piulat el titular “els límits del sistema productiu espanyol”, i li ha preguntat a Garzón si el que diu al vídeo “ho dirà als 83 milions de turistes que venen a atipar-se”, assegurant que “per cada espanyol que menja un bistec, hi ha dos turistes”.

“Què els hi diem als guiris, ministre? Que no vinguin o que no mengin?”, ha reflexionat el periodista. Tot plegat, un debat del qual també n’ha opinat el president del Gobierno Pedro Sánchez, i al qual la jugada no ha sortit massa bé.