Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La pluja de baixes deixa Cs sense grup parlamentari al Senat

|

- Publicitat -

Els quatre senadors de Cs que queden al partit després de les renúncies de Ruth Goñi i Emilio Argüeso passaran a formar part del Grup Mixt de la cambra alta després de quedar-se sense grup parlamentari propi perquè no arriben als sis escons que s’hi exigeixen. Aquí, la formació taronja i els dos senadors que han abandonat el partit tornaran a compartir grup, tot i que en el cas de Goñi i Argüeso actuaran per lliure.

Aquest dimecres a la nit s’ha conegut que la senadora per Navarra Ruth Goñi i el parlamentari per designació autonòmica de les Corts Valencianes Emilio Argüeso han decidit deixar Cs tot i que mantenen el seu escó a la cambra alta.

Publicitat

Segons han informat a Europa Press fonts parlamentàries, aquests dos senadors encara no han presentat a la cambra alta la renúncia al grup de Ciutadans, que suposarà, un cop es materialitzi, que la formació taronja deixarà de tenir grup parlamentari després que aquestes sortides se sumin a les anteriors de Javier Alegre, Lorena Roldán i Fran Hervías.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut