Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La Moncloa respon a Torra que ha obviat el permís retribuït a pares de nens en quarantena en ares del “consens”

|

- Publicitat -

La ministra de Política Territorial, Carolina Darias, ha respost aquest divendres el president de la Generalitat que document que s’ha sotmès a la Conferència de Presidents no ha incorporat el permís retribuït als pares de nens en quarantena “en ares del consens”. Torra no ha signat la declaració per l’absència d’aquest punt. Segons Darias en la mesura que el permís encara “s’està estudiant” i que requerirà “algun canvi normatiu”, l’executiu espanyol ha preferit no sotmetre’l a criteri de la Conferència de Presidents.

Segons la ministra de Política Territorial l’executiu espanyol només ha plasmat al document final de la Conferència de Presidents els acords adoptats pel govern espanyol i les CCAA a la Conferència Sectorial del 27 d’agost, on sí que hi havia “pràctica unanimitat”. El permís, ha dit, encara “s’està treballant” i “quan sigui possible es donarà a conèixer”.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut