Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La Moncloa esperarà al fracàs del debat d’investidura de Feijóo per donar una resposta formal a Junts sobre les condicions de Puigdemont

"Fins d’aquí un mínim de vint dies, no podrem estar en contactes formals” amb Junts i Esquerra Republicana" ha assenyalat la portaveu del govern espanyol

|

- Publicitat -

El govern espanyol no té cap pressa per donar resposta a les condicions de Junts per negociar la hipotètica investidura de Pedro Sánchez. De fet, la Moncloa té previst esperar al previsible fracàs del debat d’investidura de Feijóo, que se celebrarà els pròxims dimarts i dimecres 26 i 27 de setembre. Així ho ha exposat la portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, en una entrevista a TVE, excusant-se en el fet que Sánchez encara no ha estat proposat com a candidat pel rei espanyol.

“Fins d’aquí un mínim de vint dies, no podrem estar en contactes formals” amb Junts i Esquerra Republicana” ha assenyalat Rodríguez, que en la línia del PSOE, recepta “paciència” i “discreció” en les converses amb els partits independentistes catalans. No obstant això, la portaveu i també ministre ha insistit que des de l’executiu celebren que Junts i Puigdemont s’hagin “obert a les vies del diàleg”.

Et pot interessar  Comín demana el vot a les europees per fer "un front" a Brussel·les que "acompanyi la feina de Puigdemont a Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut