Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La lliçó de Dante Fachin: “L’únic cop que va passar alguna similar a la dels EUA aquí va venir de la mà de la Guàrdia Civil”

|

- Publicitat -

Davant dels unionistes que intenten comparar les mobilitzacions de l’independentisme amb l’assalt d’ahir al Capitoli Albano-Dante Fachin ha alçat la veu per deixar ben clar que “l’única vegada que va passar alguna cosa similar a la que vam viure ahir als EUA va venir de la mà de la Guàrdia Civil”, en referència a l’intent de cop d’estat del 23-F. “L’independentisme va reunir anys milions de persones en manifestacions que estan emparades per la Constitució. I va guanyar les eleccions”, recorda. I ho acompanya de dues fotografies per deixar-ho més clar. Per un costat una vista àeria de la manifestació dun Onze de Setembre. De l’altra, Tejero, pistola en mà, al Congrés dels diputats de Madrid.

En un altre tuit respon a Roger Montañola: “el meu contertulià al ‘Tot es mou’ comparant el dret de manifestació amb l’assalt al Capitoli. I més: comparant els que volen urnes i protesten per l’empresonament de càrrecs electes a les eleccions amb els que no reconeixen un resultat electoral”. El món al revés.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut