Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

La jutgessa que investiga Boye va ser regidora del PP

|

- Publicitat -

La jutge de l’Audiència Nacional, María Tardón, ha ordenat aquest dilluns diverses entrades i registres, una d’elles al domicili del lletrat Gonzalo Boye, per un presumpte delicte de blanqueig de capitals vinculat amb un altre delicte contra la salut pública.

Segons ha avançat ‘El Nacional’, Tardón -que va ocupar l’any passat la vacant de Carmen Lamela, magistrada que va decretar la presó provisional sense fiança als presos polítics des de l’AN i ara és al Tribunal Suprem- va anar com a independent a les llistes del PP a l’Ajuntament de Madrid l’any 1999. Va ser escollida i va ocupar la tercera tinència d’alcaldia, a més de ser la responsable de les àrees de policia municipal, Protecció Civil i Atenció Social amb l’alcalde José María Álvarez del Manzano. Al cap de quatre anys, va tornar a la carrera judicial.

Publicitat

D’altra banda, entre el 2003 i el 2005, va ser consellera general de l’assemblea de Caja Madrid, sota la presidència de Miguel Blesa, condemnat pel cas de les targetes black a sis anys de presó.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut