Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La Generalitat resituarà en hotels a gent gran de residències de Barcelona

|

- Publicitat -

La Generalitat resituarà en hotels de Barcelona i àrea metropolitana interns de residències de gent gran que tenen coronavirus o símptomes compatibles amb la malaltia.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit aquest dissabte en roda de premsa telemàtica que són gent gran de 16 centres de Barcelona, principalment petits, les instal·lacions dels quals no permeten garantir l’aïllament. Aquestes persones aniran a tres hotels i tindran el suport del Centre i Atenció Primària (CAP) de referència en cada lloc.

Publicitat

D’altra banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha confirmat que la Generalitat atendrà a pacients de Covid-19 en les instal·lacions de Fira de Barcelona a Montjuïc, en el que serà un hospital temporal anomenat Fira Salut. Hi ha afegit que els hospitals de Catalunya triaran els pacients que desplaçaran a la nova instal·lació segons la seva gravetat. Els sanitaris no seran d’un hospital en concret, i la consellera ha agraït a Fira de Barcelona que habiliti les instal·lacions, en un “treball ingent que es farà en molt pocs dies i ja està en marxa” per tenir disponibles 300 llits en la primera fase de funcionament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut