Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Fiscalia no cedeix la repressió: S’oposa de nou al permís de Jordi Sànchez per sortir de la presó

|

- Publicitat -

La Fiscalia de Pedro Sánchez, la que en campanya va assegurar que el Gobierno controlava, s’ha oposat a què es concedeixi un permís al pres polític, Jordi Sànchez per sortir uns dies de la presó, tal com va acordar la junta de tractament de la presó de Lledoners. Es tracta d’un permís penitenciari d’entre 3 i 7 dies i, després de rebre el posicionament del fiscal, la jutge de vigilància penitenciària haurà d’aprovar o denegar el permís de Sánchez. En l’escrit d’oposició, el fiscal recorda que Sànchez va ser condemnar en una “data relativament recent”, que està molt lluny de complir les tres quartes parts de la condemna (que es preveu el juliol de 2024) i que al gener just va complir el primer quart de la pena.

També critica que “no hi ha una veritable assumpció delictiva” en el posicionament de Sànchez respecte als fets pels quals va ser condemnat, la qual cosa el fiscal veu imprescindible perquè se li pugui concedir qualsevol permís.

Publicitat

Com ja és costum, la Fiscalia assenyala que Sànchez no ha participat en cap programa de tractament específic pel delicte pel qual va ser condemnat, el de sedició, i per tant veu improcedent atorgar el permís.

Et pot interessar  L'Audiència de Tarragona rebaixa la condemna a Masagué pel cas de les guinguetes de Torredembarra
Publicitat

Opinió

Minut a Minut