Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

La fiscalia demana 9 anys de presó per a Jordi Pujol i entre 8 i 29 per als seus fills

|

- Publicitat -

La Fiscalia de l’Audiència Nacional espanyola ha presentat aquest divendres l’escrit de qualificació del cas contra la Família Pujol, on demana 9 anys de presó per a l’expresident de la Generalitat per delictes d’associació il·lícita i blanqueig de capitals, i entre 8 i 29 per als seus set fills i per a la dona del seu primogènit, Mercè Gironés. En concret són peticions de 29 anys de presó per a Jordi Pujol Ferrusola, 17 per a Mercè Gironés, 14 per a Josep, i 8 per a Pere, Oleguer, Oriol, Mireia i Marta. També demana cinc anys de presó per als 10 empresaris investigats. Finalment ha decaigut de l’acusació el delicte d’organització criminal del qual es parlava inicialment.

Publicitat

La notícia ha transcendit el mateix el mateix dia que l’Audiència Nacional espanyola ha arxivat les actuacions contra Marta Ferrusola, dona de l’expresident Jordi Pujol, per “motius de salut”.

Et pot interessar  La fiscalia recorre la decisió de la Secció de Vacances sobre el recurs de Puigdemont contra l'ordre de detenció a Espanya
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió