Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La fiscalia demana 9 anys de presó per a Jordi Pujol i entre 8 i 29 per als seus fills

|

- Publicitat -

La Fiscalia de l’Audiència Nacional espanyola ha presentat aquest divendres l’escrit de qualificació del cas contra la Família Pujol, on demana 9 anys de presó per a l’expresident de la Generalitat per delictes d’associació il·lícita i blanqueig de capitals, i entre 8 i 29 per als seus set fills i per a la dona del seu primogènit, Mercè Gironés. En concret són peticions de 29 anys de presó per a Jordi Pujol Ferrusola, 17 per a Mercè Gironés, 14 per a Josep, i 8 per a Pere, Oleguer, Oriol, Mireia i Marta. També demana cinc anys de presó per als 10 empresaris investigats. Finalment ha decaigut de l’acusació el delicte d’organització criminal del qual es parlava inicialment.

La notícia ha transcendit el mateix el mateix dia que l’Audiència Nacional espanyola ha arxivat les actuacions contra Marta Ferrusola, dona de l’expresident Jordi Pujol, per “motius de salut”.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut