Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Fiscalia de Sánchez es negarà a investigar el rei emèrit a partir de la querella d’Òmnium, segons fonts jurídiques

|

- Publicitat -

Manuel Marchena, el president de la Sala Segona del Tribunal Supremo, s’ha vist obligat a preguntar al ministeri Fiscal si cal investigar la querella que va posar Òmnium cultural contra Juan Carlos I per ocultar diners il·legalment en comptes de Suïssa. D’aquesta manera hi hauria la possibilitat que la fiscalia informés que considera que s’aporten indicis suficients per iniciar un procediment penal contra el monarca.

Malauradament, i en la línia de la defensa de la monarquia que té la justícia espanyola, fonts jurídiques han avançat al diari VozPopuli que “la baixa qualitat de la querella interposada pel col·lectiu independentista català” permetrà al ministeri negar-se a fer la investigació, al·legant que la denúncia es basa en retalls de premsa que no demostren les informacions del relat que explica Òmnium Cultural al seu escrit. És un intent fallit més de col·lectius que busquen una república, que sempre topen amb uns tribunals completament lleials a la monarquia.

Publicitat

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut