Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La CUP se solidaritza amb el diputat de Junts, Lluís Puig: “Farem tot el que estigui a les nostres mans”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP, Laia Estrada, ha manifestat tot el suport per part del seu grup municipal per poder garantir la delegació de vot del diputat Lluís Puig després que el TC l’hagi anul·lat.

En roda de premsa d’aquest matí, l’anticapitalista ha declarat que la CUP farà el possible i “tot el que sigui a les nostres mans per garantir la defensa dels seus drets”. Estrada ha remarcat que precisament “van entrar a la Mesa del Parlament amb aquest objectiu”.

Publicitat

Segons ha declarat la cupaire, no s’han comunicat amb la resta de grups municipals a l’espera de rebre més documentació pel Tribunal Constitucional.

Per altra banda, Estrada en referència al ‘Catalangate’ ha carregat contra ERC i Junts de “boicotejar” la creació d’una comissió d’investigació del ‘Catalangate’: “No ho entenem i els demanem explicacions, perquè sobre la taula només hi ha excuses de mal pagador”, els ha recriminat.

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut