Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

La CUP reclama a Sánchez: autodeterminació, abolir la monarquia, sortir de l’OTAN i fer una reforma fiscal

|

- Publicitat -

La CUP reclama el Gobierno en les propostes de resolució del debat de política general al Congreso, a reconèixer “el legítim exercici del dret a l’autodeterminació dels pobles de l’estat espanyol”, a “impulsar l’abolició de la monarquia”, a “sortir de l’OTAN” i a fer una “reforma fiscal progressiva” que augmenti els impostos a les grans fortunes. Els anticapitalistes veuen fonamentals totes aquestes qüestions per començar a treballar.

Publicitat

A més, els anticapitalistes també exigeixen “controlar els preus de béns bàsics com els subministraments energètics i certs aliments”, “nacionalitzar la xarxa de producció i distribució d’energia”, “nacionalitzar el parc d’habitatge dels pisos propietat de la SAREB” i “reduir la despesa militar”.

Pel que fa a l’àmbit dels drets i les llibertats, la CUP també reclama la derogació de la ‘llei mordassa’, modificar la llei d’amnistia de 1977 per permetre jutjar els crims franquistes, la derogació de la llei d’estrangeria o impulsar “una investigació transparent sobre la vinculació de diversos estaments oficials de l’Estat en operacions il·legals per perseguir l’independentisme català i basc”.

Et pot interessar  La CUP acusa Junts i ERC d'haver-se "deixat pel camí" l'autodeterminació en la negociació amb el PSOE
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió