Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La CUP confirmarà dissabte si es presenta o no a les eleccions del 23-J

Al llarg d'aquesta setmana tindran lloc les Assemblees Territorials Plenàries, on participa tota la militància de la CUP, que culminaran amb una votació oberta

|

- Publicitat -

La formació anticapitalista de la CUP dirà si es presenta o no a les eleccions al Congrés dels Diputats del 23 de juliol, però no farà fins al pròxim dissabte, 10 de juny. El grup ha publicat un comunicat en el qual expressen que ja s’ha iniciat el procés assembleari per triar entre fer o no una llista per als comicis. Un cop s’hagi decidit, es procedirà a celebrar una votació oberta a la militància així com als espais on participa la CUP-Per la Ruptura i, finalment, es comunicaran els resultats d’aquesta votació.

Al llarg d’aquesta setmana tindran lloc les Assemblees Territorials Plenàries, on participa tota la militància de la CUP, a la vegada que es convida la militància territorial de la Taula de l’Esquerra Independentista, de les organitzacions que donen suport a la candidatura actual (espai Per la Ruptura) i de simpatitzants d’assemblees locals avalats per aquestes. El pròxim divendres, 9 de juny, la militància votarà de forma telemàtica, i els resultats es faran públics el dissabte, després de la celebració d’un Consell Polític a Sant Pere de Ribes.

Publicitat

La setmana passada, la CUP va iniciar el procés per decidir de quina manera encarar les eleccions generals que Pedro Sánchez va avançar per sorpresa. El primer pas va ser convocat el Consell Polític, el procés per a debatre la postura de la formació sobre les eleccions. Després d’aquest primer Consell Polític, amb el traspàs de la informació i la documentació necessària fet, s’inicia el procés perquè sigui la militància la que decideixi si avalar que la CUP es presenti o no a les generals.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut