Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Crida anuncia que en el curs de les pròximes setmanes farà als seus associats “una proposta d’actuació política”

|

- Publicitat -

La CRIDA ha anunciat en un comunicat, que “apel·la a la responsabilitat de les organitzacions polítiques i socials sobiranistes a recuperar un espai comú d’acció per defensar, de manera activa i determinada, les nostres institucions i els drets polítics fonamentals. L’1 d’Octubre va ser possible per l’acció compartida entre les institucions i la ciutadania. Només des de la reiteració d’aquesta confluència serà possible recuperar l’impuls per exercir de manera efectiva el dret a l’autodeterminació”. També remarca que aquesta proposta és causada per una “precipitació dels esdeveniments polítics recents” i d’acord amb el document estratègic aprovat per l’Assemblea Constituent ara fa un any.

El comunicat ve precedit pel que La CRIDA considera “un cop d’estat” a les institucions catalanes, després de saber-se que la JEC inhabilitava el president Quim Torra i Oriol Junqueras dels seus càrrecs electes. Per tant, amb aquesta “proposta d’actuació política”, l’objectiu serà “la defensa de les nostres institucions i dels drets i llibertats democràtics”.

Publicitat

 

 

 

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut