Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

La COPE treu foc pels queixals per haver de readmetre un treballador anticristià

La cadena no va trigar ni cinc dies a fer fora un tècnic de so per no respectar les seves “idees catòliques”, però el tribunal ha considerat que no se’l pot acomiadar per aquest fet

Redacció 16/09/2021

La cadena COPE, emparada en la Conferència Episcopal Espanyola no ha tingut més remei que trair-se a si mateixos després d’haver de readmetre un treballador que va fer comentaris anticristians a la xarxa. Segons informa El País, un jutge ha considerat que no es pot expulsar el tècnic de so per aquest motiu, perquè el decàleg de bones pràctiques d’una empresa no són normes d’obligat compliment pels operaris. A més, la cadena haurà d’abonar el sou que el tècnic de so va deixar de percebre en el moment de ser expulsat.

Aquests fets es van desenvolupar després que el treballador en qüestió respongués una publicació del grup ultraconservador Abogados Cristianos a Twitter, on manifestaven haver denunciat Netflix per “emetre una pel·lícula on es representa Jesús com a homosexual”. En un to burleta, el treballador va respondre que “Jesús anava a tot arreu amb 12 homes i la seva millor amiga, com no hauria de ser marieta!”.

Ara, la COPE haurà d’empassar-se els seus ideals i tornar a admetre aquest tècnic de so malgrat aquest comentari.