Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La cantant d’òpera Anna Netrebko, propera a Putin, diu ‘no’ a la guerra

|

- Publicitat -

La reconeguda cantant d’òpera Anna Netrebko ha rebutjat públicament la guerra iniciada pel president del seu país, Vladimir Putin, a qui havia mostrat el seu suport anteriorment, segons detalla 324.

Una opinió esperada, ja que Netrebko es va posicionar a favor de Putin durant la campanya electoral del 2012, i el 2014. Així mateix, va aparèixer en un programa de televisió rus amb el polític ucraïnès i prorús Oleg Tsariov, que dona suport a les regions del Donbass.

Publicitat

Ara, la soprano ha trencat el silenci i s’ha posicionat sobre el conflicte a Ucraïna amb el següent missatge:

“M’oposo a aquesta guerra. Soc russa i estimo el meu país, però tinc molts amics a Ucraïna i el dolor i el patiment ara mateix em trenquen el cor. Vull que aquesta guerra s’acabi perquè la gent pugui viure en pau. Això és el que espero i pel que prego”.

Per altra banda, ha volgut afegir que no està a favor de forçar els artistes a expressar públicament la seva opinió política. “Ha de ser una elecció lliure. Com molts dels meus col·legues, no soc una persona política. Soc artista i el meu objectiu és unir les persones per sobre de les divisions polítiques”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut