Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

JxCat, ERC, PSC, CatECP i CUP demanen a Torrent que prengui mesures per les “insinuacions masclistes” de Carrizosa

|

- Publicitat -

Els grups de JxCat, ERC, PSC-Units, CatECP i CUP-CC han presentat una queixa elevada a la Mesa per les “insinuacions masclistes” del president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa. Tots els grups menys Cs i el PPC demanen en aquest escrit que el president de la cambra, Roger Torrent, prengui mesures, “si cal disciplinàries”, per tal que els diputats “es captinguin amb cortesia i respecte” a les normes d’ordre i de disciplina establertes pel Reglament.

Els grups signants consideren que Carrizosa ha proferit expressions sobre les relacions personals de diputats de la cambra, “en una mostra intolerable d’insinuacions masclistes i sexistes”.

Publicitat

La sessió de control al president de la Generalitat, Quim Torra, ha acabat amb polèmica per les acusacions de corrupció de Carrizosa cap a membres del Govern i de JxCat, aquest dimecres al matí. Segons Carrizosa, l’executiu “es mou a l’entorn de la putrefacció i la corrupció” i ha citat els consellers Damià Calvet, Jordi Puigneró, i Miquel Buch.

També ha fet referència a la diputada de JxCat Aurora Madaula, a qui ha demanat explicacions per les “mossegades” de la CatDem quan Agustí Colomines n’era el director. Torrent ha retret a Carrizosa que es dirigeixi a una diputada per l’actuació de la seva parella.

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut