Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

JxCat anuncia una esmena a la totalitat als pressupostos de Sánchez per al 2021 com a “crit d’alarma”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha anunciat una esmena a la totalitat als pressupostos generals de l’Estat per al 2021. En una roda de premsa telemàtica aquest dijous, Borràs ha dit que ho fan “per responsabilitat” i com a “crit d’alarma”. Segons la portaveu de JxCat, els comptes de l’executiu de Pedro Sánchez per a l’any que ve “no són bons per a Catalunya” i són “insuficients per afrontar les necessitats de la societat catalana”. La portaveu de JxCat a la cambra baixa ha argumentat que l’esmena és una “manera de poder negociar” amb el govern espanyol i vol “posar de manifest les mancances” dels PGE per “tenir l’oportunitat de corregir-ho”.

Per negociar un canvi en el posicionament de JxCat, Borràs ha dit que cal que hi hagi un “canvi en l’actitud del govern espanyol” a qui ha retret que “no dialoga”. “Necessitem que hi hagi algú a l’altre costat” que vulgui negociar, ha dit.

Publicitat

Borràs ha opinat que els PGE “giren l’esquena als catalans”, “no resolen l’espoli fiscal congènit” i “no tenen en compte els deutes” de l’Estat espanyol amb Catalunya.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut