Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Junqueras va convidar Zapatero a visitar-lo a Lledoners i l’expresident s’hi va negar

L'expresident socialista creu que podria "entorpir l'estratègia de Sánchez"

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, rep nombroses visites al dia a la presó de Lledoners. Dirigents polítics, culturals i, fins i tot, religiosos s’apropen al centre penitenciari per compartir converses amb el líder independentista pres. A través de dos intermediaris i segons publica ‘Eldiario.es’, Junqueras va convidar Zapatero a Lledoners i aquest va descartar la trobada per no “entorpir l’estratègia de Sánchez amb l’independentisme”.

L’expresident, Jose Luís Zapatero, ha descartat visitar Junqueras tot i que, en una entrevista a ‘El Mundo’ va assegurar que no considerava que els presos polítics fossin “colpistes” tot i que no troba oportú anar a Lledoners per no influenciar al Gobierno en la nova via de “diàleg” amb Catalunya.

Publicitat

No hagues estat el primer socialista que ha acudit a visitar els presos polítics. El també expresident i actual senador, Jose Montilla, va acceptar visitar Junqueras mentre que Núria Parlón, Antoni Balmón o Antoni Poveda també han visitat els ostatges de l’Estat.

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut