Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Josep Rull recorda el seu fill: “La meitat dels seus aniversaris els he viscut a la presó”

|

- Publicitat -

Quaranta-nou dies després de la decisió de suspendre el tercer grau dels presos polítics per part de la jutgessa de vigilància penitenciària, gràcies a la fiscalia de Sánchez, Josep Rull ha lamentat que, un any més, es torna a perdre l’aniversari d’un dels seus dos fills, en Roger, que enguany ha fet sis anys. “La meitat dels seus aniversaris els he viscut a la presó”, recorda el pres polític en un emotiu missatge a Twitter. Rull també expressa que “fa 49 dies que no estic amb ell ni amb el Bernat”, i ha desitjat “amb tota la intensitat de què sóc capaç, que algun dia puguem celebrar el seu aniversari en llibertat en un país lliure”.

En un acte clar de venjança per part de les clavegueres de l’estat i la justícia espanyola, ni el conseller ni la resta de presos polítics poden sortir de casa per anar a treballar, després d’haver lluitat durant anys per aconseguir revertir la sentència del referèndum de l’1-O i que semblava que havia avançat fins al tercer grau penitenciari a finals de juliol: només ha estat un miratge i una mostra més de la repressió constant per part de l’estat.

Publicitat

Et pot interessar  Treballadors bloquegen els accessos a diverses presons per exigir més seguretat arran de la mort d'una cuinera a Mas d'Enric
Publicitat

Opinió

Minut a Minut