Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Jess Gonzàlez (Comuns) replica C’s sobre l’ús del català al Parlament

|

- Publicitat -

És una vella discussió que hi ha sobre si cal o no corregir qui faci errors en català. Hi ha els que sostenen que sempre i en tot lloc, que la correcció en el llenguatge és primordial abans no es vagin instal·lant i donant per bones totes les incorreccions que es fan. Per l’altre cantó, hi ha qui defensa que és igual com es parli o s’escrigui mentre es faci i que una correcció pot tirar enrere qui n’estigui fent l’esforç. I entre aquests dos extrems hi ha una munió d’opcions. No cal dir que si aquest fos un país normal, aquesta discussió no existiria.

Però el que s’escapa d’aquesta discussió és fer befa d’un particular accent i si, a més, qui la fa milita en un partit que evita tant com pot fer servir el català, aleshores no hi ha discussió. Anna Grau, de Ciudadanos, ves a saber què li va dir a Jess Gonzàlez sobre el seu accent parlant en català (coneixent-la, ens podem imaginar qualsevol cosa menys que fos respectuosa) que ha propiciat la resposta, des del faristol del Parlament, de la diputada d’En Comú Podem:

Publicitat

Et pot interessar  El ministre @ernesturtasun, el talibà dels toros, ens alliçona insultant els defensors de la llengua catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut