Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Un grup de joves de Madrid fan festa al carrer en ple toc de queda, sense mascareta ni distància de seguretat

|

- Publicitat -

Tant se val la quantitat de morts que hi hagi cada dia a la Comunitat de Madrid per culpa de la pandèmia de coronavirus. La responsabilitat davant la situació segueix brillant per la seva absència, especialment la Comunitat presidida per Díaz Ayuso. En un vídeo que s’ha fet viral a la xarxa, una bona colla de joves es troben fent festa i jugant en ple centre de la ciutat quan ja havia passat l’hora del toc de queda.

A banda que alguns d’ells no duien ni mascaretes, es dedicaven a ajuntar-se asseguts un darrere l’altre mentre un d’ells hi passava per sobre i la resta l’agafaven. A banda que això ha provocat que molta gent que hi havia al voltant s’hi acostés, augmentant així la possibilitat del contagi. L’autor del vídeo també es fica les mans al cap quan apareix un cotxe de policia amb la botzina sonant, i en lloc de parar per multar els irresponsables, aquesta passen de llarg i segueixen camí.

Publicitat

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut