Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Puigdemont anuncia accions a tot nivell pel ‘Catalan Gate’: “No deixarem res per querellar”

|

- Publicitat -

L’independentisme portarà el ‘Catalan Gate’ a la Unió Europea, l’ONU i els tribunals d’Espanya, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa i Luxemburg. L’endemà que el grup d’experts en ciberseguretat Citizen Lab revelés que almenys 65 polítics independentistes i membres de la societat civil catalana van ser espiats amb Pegasus, l’independentisme ha respost unit per denunciar “violació intolerable” dels drets fonamentals que suposa.

“A Europa no hi ha espai per a l’espionatge il·legal de la dissidència”, ha alertat el president a l’exili Carles Puigdemont. De fet, l’eurodiputat de Junts ha demanat una resposta internacional per fer front a aquest escàndol i ha avançat que presentaran querelles a diverses instàncies i a diversos països europeus: “No deixarem res per querellar”.

Publicitat

Així mateix, Puigdemont ha remarcat que “és evident que no hi ha diàleg” amb el Gobierno. En canvi, sí que “hi ha moltes evidències de violació de drets fonamentals”. Tot seguit ha afirmat, contundent: “No s’entendria que després d’aquest escàndol les coses seguissin igual i continuéssim confiant en un govern que forma part d’aquesta trama criminal”.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut