Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] La TV pública finlandesa emet un documental titulat “La venjança espanyola”

Aquí pots veure el programa sencer dirigit pel finès Pertti Pesonen

|

- Publicitat -

“La venjança espanyola” així és titula un documental emès per la televisió pública de Finlàndia que deixa de volta i mitja l’Estat espanyol. El programa, dirigit per Pertti Pesonen, es es va estrenar el passat dimarts i ja està disponible al web de l’entitat pública. El documental aborda com “dues dones catalanes estan lluitant per alliberar els seus homes de les presons espanyoles” i n’és la principal protagonista Txell Bonet, dona de Jordi Cuixart, president d’Òmnium i pres polític. El documental explica que “els homes independentistes estan amenaçats per una pena de presó de gairebé 20 anys” i mostra la crua realitat dels familiars dels presos polítics..

La corporació pública finesa ha tingut clar des d’un bon principi qui és l’antagonista del Procés i ha dedicat peces a Catalunya com “El Jutge espanyol que busca la violència: rebel·lió contra polítics sense rebel·lions” o “Línia de sortida: venjança espanyola: els polítics empresonats a Catalunya estan amenaçats amb judicis difícils”.

Publicitat

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut