Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Urdangarín aprova pels pèls un qüestionari sobre el seu comportament fent tasques socials

|

- Publicitat -

Iñaki Urdangarín va ser condemnat a presó el juny de 2018 a 5 anys per corrupció pel Cas Nóos. Compleix condemna al penal femení de Brieva en un mòdul a part. Des de fa uns mesos, el cunyat del rei Felipe VI, pot sortir de la presó per anar a fer tasques socials a un centre de discapacitats anomenat Hogar Don Orione.

La institució ha manat fer el primer informe de l’activitat d’Iñaki Urdangarín i, segons fonts del centre recollides per ElConfidencialDigital, la direcció ha declarat que el resultat que ha obtingut és un “necessita millorar”.

Publicitat

L’informe detalla l’activitat d’Urdangarín al centre i és “el mateix que es fa a tots els presos”. A través d’un qüestionari de quinze preguntes, les vuit persones que estan amb ell “dia rere dia” valoren qüestions com el registre d’entrades i sortides de l’exesportista olímpic, la puntualitat, o el tracte tant amb els companys com amb els interns del centre.

El qüestionari dóna com a resultat una nota numèrica que el centre no ha volgut fer pública només explicant que “necessita millorar”. Aquest fet demostraria que Urdangarín hi ha certs aspectes de la seva feina que no fa del tot bé.

Et pot interessar  Treballadors bloquegen els accessos a diverses presons per exigir més seguretat arran de la mort d'una cuinera a Mas d'Enric
Publicitat

Opinió

Minut a Minut