Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un tuit del Gobierno assegura que l’Holocaust va ser el “millor pilar ètic i polític de defensa de la democràcia”

|

- Publicitat -

El deix antidemocràtic de l’Estat espanyol podria haver quedat palès en un esgarrifós tuit fet fet per un perfil oficial del Gobierno.

Uns minuts després de les 5 de la tarda d’avui, s’ha publicat un sorprenent tuit des del compte de la vicepresidència del Gobierno espanyol, en mans de la ministra Carmen Calvo, on s’assegura que una de les matances més esfereïdores i terrorífiques de la història de la humanitat perpetrada per l’Alemanya nazi d’Adolf Hitler, va suposar, literalment, “el millor pilar ètic i polític de defensa de la democràcia”.

Publicitat

A més, l’entrada de Twitter va acompanyada de diferents fotografies on es veu la ministra en un acte de commemoració del tràgic passat nazi.

Un error garrafal

L’enllaç al web del ministeri de la Presidencia, Relaciones con las Cortes y Memoria Democrática, fa veure l’error. El titular de la notícia evidencia que la declaració de la ministra té un matís que canvia tot el sentit de la frase: Calvo diu que “recordar l’Holocaust és el millor pilar ètic i polític per seguir defensant la democràcia”.

El becari, l’ignorant o el funcionari feixista que ha fet el tuit, però, encara no l’ha esborrat.


Publicitat

Opinió

Minut a Minut