Dissabte, 24 d'octubre de 2020 - Edició 821
La República

Un presentador tronat unionista embogeix i usa Boye per atacar un diari

Javier Cárdenas carrega contra el mitjà per haver destapat que la casa que va rifar per donar els diners a una nena malalta tenia okupes, estava inundada i tenia deutes

Redacció
Redacció 12/02/2020

El presentador Javier Cárdenas, conegut per burlar-se de persones amb certes discapacitats durant la dècada dels 90, un reputat unionista que no s’ha mossegat la llengua a l’hora d’atacar el procés des dels mitjans que ha tingut a l’abast, va rifar una propietat seva per ajudar amb els diners una nena malalta.

Aquesta sorprenent acció caritativa i altruista, però, va quedar en dubte quan es va saber que només va donar una quarta part de la recaptació a l’objectiu que havia anunciat, la família de la nena malalta.

Per acabar-ho d’adobar, ahir, eldiario.es publicava que el pis subhastat tenia impagaments amb la comunitat, el garatge estava inundat i sense llum, no hi havia traster i les zones comunes havien estat okupades. Vaja, que podria ser que en Cárdenas es volia treure de sobre la propietat i va trobar una bona manera de fer-ho. A més, la guanyadora el va acabar venent per 47.000 euros: la quarta part del seu suposat valor, segons les bases.

El presentador, criticat sovint pels seus problemes de dicció, després d’aquest article ha carregat contra el director del diari, Ignacio Escolar, agafant una notícia del pamflet ultraunionista i radical espanyolista periodistadigital.com on s’assegura que eldiario.es va ser fundat i dirigit amb els diners “d’un condemnat per segrest i terrorisme”, en referència a Gonzalo Boye. Sempre va bé atacar el procés sigui quina sigui l’excusa. Una notícia que el mateix Escolar ha recordat a Cárdenas que és falsa i el mateix diari va acabar emetent una nota de rectificació.

Relacionats