Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

[Àudio] Javier Cárdenas vomita odi contra Gabriel Rufián en antena

La fatxenderia i prepotència del presentador d'un programa matinal d'EruopaFM, Javier Cárdenas, ha tornat a demostrar que per a ell, la ràdio no només és un espai per oferir entreteniment sinó per a fer-ne un ús personal i atacar aquella gent que no li agrada. Cárdenas ha contestat per antena Gabriel Rufián després que el republicà fes un tuit sobre ell”.

Redacció
Redacció 02/06/2017
Rufián tornava a utilitzar la ironia i l'humor en un tuit per denunciar les immundícies espanyoles. En aquest cas mesclava dues notícies: l'acomiadament a Cadena Ser de Gemma Nierga i la renovació a EuropaFM de Javier Cárdenas, l'únic periodista que es dedica a la ràdio i que no sap vocalitzar. El presentador no ha dubtat ni un segon i ha respost amb amenaces i amb una supèrbia extrema i ha reptat a Rufián a seguir amb els cares a cares: “cuando tu dies una cosa yo ya he pensado cien”.
 
Cárdenas ha amenaçat el republicà en difondre “con testigos” com abans el republicà no era independentista i ha augurat que “tendrás que huir en globo” perquè la independència no s'aconseguirà.

Relacionats